Skicka blommor billigt - TestvinnareSkicka blommor billigt kan du göra via något av blombuden nedan. Vi har länkat in direkt där du kan hitta dagsaktuella erbjudanden på att skicka blommor billigt. Du kan även efter att skickat blombud ge omdöme och betyg på samtliga.

Vilka driver Skicka Blommor Billigt

Det är Media Tail som äger och driver Skicka Blommor Billigt och det har vi gjort ända sedan 2012. Du kan läsa mer om oss under MediaTail.se. Vi är ett affiliatebolag som främst håller på med spelbolag och lån med vi driver även sajter om annat man kan köpa online på nätet. Som blommor till exempel.

Dagens blommor

Dagens blommor är en ny serie vi tänkte dra igång där vi helt enkelt kommer blogga om vilka blommor man kan skicka med blombud. En blombukett om dagen cirka. Det är i alla fall vårt mål. Dock kommer det ju några inlägg där emellan som även tar upp vår tid så lite längre avstånd kommer det bli men det är vårt mål i alla fall som sagt. Vi kommer blogga om alla sorteras blommor och i alla priskategorier. Kriterierna är att dom ska gå att skicka med blombud helt enkelt bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar